familythree

Alla inlägg den 11 april 2012

Av Jessica - 11 april 2012 08:13

Har haft ett par extra amazing dagar. Underbart väder o lycklig liten tjej som haft massa nya upplevelser. I förrgår var vi på ett stort Zoo. Jättefint o massa djur att titta på. Maja var dock mest intresserad av akvariet men även björnarna var en favorit. Det roligaste den dagen var dock att gå alldeles själv ute. Jag har inte vågat låta henne gå själv ute, livrädd att hon ska ramla o slå i huvudet i asfalten men nu ville hon absolut inte hålla handen. Drog iväg helt orädd o undersökte allt. Ville gärna smaka på grus, jord, sten, pinnar o allt annat hon kom åt... Roligt hade vi iaf och när vi kom hem sov hon som en stock   


                   


Igår bestämde vi oss för att tillbringa dagen med shopping. har fortfarande inte hittat nåt speciellt o hade räknat med att hitta massa kläder. Det enda jag köpt var en jacka, tröja o klänning. Och mina fina Puma skor :) Igår blev det iaf ett par jeans o en tröja till. Maja är galen i köpcentrum, hon är verkligen helt orädd och går iväg själv för att leta efter rulltrappor och knappar att trycka på. Dags att införskaffa en sele tror jag allt.   

dagen igår avslutades med ett mysigt restaurang besök. Supermysigt och fantastisk mat. Fortfarande mätt!


       


Vi hittade typ majskrokar när vi kom hit fast det är stänger. Maja bara älskar dom och har konstant en majspinne i handen... Hon äter inte hela men det verkar vara roligare att hålla i den. Ett paket kostar typ 2 spänn o är väl typ 15 st i ett paket. Har bunkrat upp nu o skickar paket hem.   


 


Älskade docka!!





Ovido - Quiz & Flashcards