familythree

Alla inlägg den 2 april 2012

Av Jessica - 2 april 2012 10:00

Inte mysigt alls just nu, regnar o blåser ute. Jaja, en anledning att vistas i det enorma varuhuset :) Finns ett par stycken dessutom.

Flygresan hit ner gick ganska bra. jag är rätt nojig när jag flyger, beredd på det värsta... Maja skulle sitta fastspänd i mitt knä men hon kände nog hur uppstressad jag var för hon blev helt hysterisk.. Slutade med att jag fick flytta över henne till Robert under flygningen o då blev hon jättelugn och somnade... Lilla dockan!   

När vi kom fram åkte vi buss till Majas gammelmormor. Ett mindre projekt att åka buss med 2 resväskor var samt Maja i vagn... O det är definitivt ingen svensson körning på polacker....

Eftersom vi var framme så sent så blev det bara en kort sväng dit innan vi åkte till hotellet. helt ok rum, ganska slitet men rent. Kostar typ ingenting så kan ju inte räkna med nåt lyx. Dock är jag irriterad på duschen, vi bor på 8e våningen vilket innebär att tydligen orkar inte vattnet så långt så det tar ca 20 min (!!!) att skölja ur schampo o balsam... Går nog fortare att ställa sig i regnet...


Igår var vi på en enorm marknad. Är på en gammal tågstation och det är försäljning längs med alla spåren. Hur långt som helst! Vi gick i typ 2 timmar och fick ändå inte sett allt. Billigt som tusan är det oxå. Hittade dock inte så mycket, allt var typ med Snobben tryck eller Musse Pigg... Köpte iaf en jacka, kort skinnjacka. Maja fick massa nya kläder av sin gammelmormor, hur fint som helst! Ska lägga in mer bilder senare. Fick köpt en jättefin jacka till Maja, kostade 80 kr.


 


Efter marknaden och lunch o bus hos gammel så gick vi till ett av de enorma köpcentrumen. Maja ville åka rulltrappa heeeela tiden. Lättroad... Gick omkring o kikade lite o käkade middag. Finns ett stort akvarium där som går genom två våningar. Hajar och andra enorma firrar bor där.

Lägger upp alla bilder på det senare. Nu ska vi ut igen, får se vad vi hittar på :)


Ovido - Quiz & Flashcards